Handmade fashion is not just about the final product, but about the entire journey - from sourcing sustainable materials to working with skilled artisans.

Handmade fashion, wat is dat eigenlijk? Nou, het is een manier van mode maken waarbij alles met de hand wordt gedaan. Van het uitzoeken van de mooiste en meest duurzame materialen tot het eindelijk creëren van een uniek kledingstuk. Het is een feest om te zien hoe elk stuk wordt gemaakt met liefde en zorg.


Maar waarom zou je kiezen voor handmade fashion in plaats van kleding uit de winkel? Wel, bij handmade fashion weet je zeker dat je iets unieks in handen hebt. Het is niet massa geproduceerd en elk stuk is met zorg gemaakt. Bovendien helpt het bij het ondersteunen van kleine ondernemers en het behouden van traditionele vaardigheden.


En hoe zit het met duurzaamheid? Handmade fashion houdt rekening met duurzaamheid, door het gebruik van biologische en gerecyclede materialen en een efficiënt gebruik ervan. Hierdoor wordt de negatieve impact op het milieu verminderd.


Kortom, handmade fashion is een manier van mode maken waarbij elk stuk uniek is, met liefde is gemaakt, ondersteunt kleine ondernemers en rekening houdt met duurzaamheid. Wie wil er nu geen mooie, unieke en verantwoorde kleding dragen?

Wat is "Made to Order"?

"Made to order" betekent dat kledingstukken speciaal worden gemaakt op bestelling van de klant, in plaats van massaal geproduceerd te worden voor voorraad. Dit kan leiden tot een langere levertijd, maar geeft de mogelijkheid voor een product op maat. Zonder overproductie!

Welke verzendmethodes zijn er mogelijk bij CÉ?

Bestellingen van CÉ worden verzonden met PostNL op maandag t/m zaterdag.
Alle bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van uw betaling uitgevoerd.

Nadat uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer per e-mail.

Wat is handmade fashion?

Handmade fashion is een manier van mode maken waarbij alles met de hand wordt gedaan, van het uitzoeken van materialen tot het eindelijk creëren van een uniek kledingstuk.

Waarom zou je kiezen voor handmade fashion?

Omdat elk stuk uniek is, met liefde is gemaakt, ondersteunt kleine ondernemers en rekening houdt met duurzaamheid.