Winkelen in Haarlem - Handgemaakte kleding van CÉ
CÉ Blogs

Winkelen in Haarlem - Handgemaakte kleding van CÉ

Winkelen in Haarlem

Winkelen in Haarlem is een ervaring op zich. De historische gebouwen en gezellige horeca zorgen voor een sfeervolle omgeving. Maar wat als je op zoek bent naar duurzame kleding die niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor jou? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan CÉ Official, een toonaangevend merk op het gebied van duurzame handgemaakte kleding in Haarlem.

Ontdek handgemaakte kleding van CÉ

Eén van deze merken is CÉ Official. Het bedrijf werd opgericht door Ceóni in 2015 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend merk op het gebied van duurzame handgemaakte kleding.

Door zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzame materialen en alle kleding met de hand te maken in hun atelier in Haarlem, worden er minder materialen verbruikt en minder afval geproduceerd. Op die manier draagt CÉ bij aan een betere wereld en een schonere planeet.

Winkelen in Haarlem

Maar duurzaamheid is niet het enige streven van CÉ. We willen ook een verschil maken in de wereld van de mode-industrie door transparant te zijn over ons productieproces en samen te werken met lokale ambachtslieden. Bovendien leveren wij vol trots duurzame bedrijfskleding aan meerdere horecaondernemingen in Haarlem zoals bijvoorbeeld Hotel/Restaurant Frenchie en Cocktailbar Wigbolt.

Handgemaakte dameskleding in Haarlem

Als je op zoek bent naar handgemaakte kleding die niet alleen duurzaam is, maar ook stijlvol, dan is CÉ Official de perfecte keuze. De collectie voor vrouwen bestaat uit basics zoals t-shirts en broeken, maar ook uit opvallende statement pieces. En binnenkort wordt er ook een mannencollectie toegevoegd.

Als je op zoek bent naar handgemaakte kleding die niet alleen stijlvol is maar ook duurzaam, dan is CÉ Official de perfecte keuze. Bezoek ons atelier in Haarlem en ontdek onze uitgebreide collectie van handgemaakte kleding voor dames. We zien je graag snel in Haarlem!

Gerelateerde artikelen
dameskleding-uit-haarlem-op-tafel-CÉ
Dameskleding

Ontdek dameskleding handgemaakt in ons Haarlemse atelier!

Lees meer
slow-fashion-outfit-photo
Duurzaamheid

Slow fashion: duurzame keuzes voor een betere wereld

Lees meer
Wat is slow fashion? Een gids voor bewuste kledingkeuzes

Wat is slow fashion? Een gids voor bewuste kledingkeuzes

Lees meer

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.